ZBOG JELENE ĐOKOVIĆ SE USIJALE DRUŠTVENE MREŽE! Novakova supruga ODUŠEVILA ceo svet! (FOTO)


IZVOR: Republika - 24.08.2023 | 12:33


Žena najboljeg srpskog tenisera pokazala vrhunski stajling.

Foto: printscreen/instagram
ZBOG JELENE ĐOKOVIĆ SE USIJALE DRUŠTVENE MREŽE! Novakova supruga ODUŠEVILA ceo svet! (FOTO)

Novak je osvojio Masters u Sinsinatiju i revanširao se Karlosu Alkarazu za poraz u finalu Vimbldona, na kome je najveću pažnju zavredela supruga prvog reketa Srbije Jelena Đoković.

Ceo svet je brujao o Jeleni nedavno tokom takmičenja u Londonu, a novim fotografijama na kojima na sebi ima poslovnu odevnu kombinaciju ponovo je oduševila njene pratioce, te pljušte komentari da izgledala mnogo lepo i seksi.

Supruga Novaka Đokovića na sebi je imala svetlo plavu košulju, bež pensil-suknju koja joj je savršeno stajala, dok je na nogama ponela potpetice, čija je cena 950 evra. 

"Koliko je ova žena seksi, tako lepa i nežna", "Moć. To vidim na ovim slikama", "Žena je zmaj", "Zaista bi valjalo da je češće viđamo ovako doteranu", "Predivna i posebna", "Bravo", samo su neki od komentara.

 

 

Time je Jelena još jednom pokazala nepogrešiv modni ukus, kao i da damama nisu potrebne skupocene toalete, nego samo prirodna lepota i samopouzdanje da bi oborile s nogu. 

Kada se pojavila na pretpremijeri filma "Mudrost traume", svi su ostali bez teksta.

 Danas smo imali projekciju filma "Mudrost traume" za predstavnike medija. Kroz par nedelja počinje projekcija filma u celom regionu, a bliži se i sam dolazak Dr Gabor Matea, pa nam je bila želja da zajednički napravimo dobar plan kako da što bolje informišemo širu javnost o ovome - rekla je Jelena Đoković.

BONUS VIDEO