ŠMEKERSKI POTEZ NAJBOLJEG U ISTORIJI: Đoković dao AUTOGRAM Monfisu, o njegovoj poruci BRUJI ceo svet! (FOTO)


IZVOR: Republika - 18.08.2023 | 10:30


Još jednom je pokazao svoj smisao za humor.

Foto: Tanjug/AP
ŠMEKERSKI POTEZ NAJBOLJEG U ISTORIJI: Đoković dao AUTOGRAM Monfisu, o njegovoj poruci BRUJI ceo svet! (FOTO)

Novak Đoković, drugi teniser sveta, plasirao se u četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju, pošto je savladao Francuza Gaela Monfisa sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2, nakon nešto više od sat vremena igre.

Ovo je bio 19. međusobni duel našeg asa sa jednim od njegovih većih prijatelja na Turu, a zanimjlivo je da je drugi teniser sveta slavio u svih 19 mečeva, pa se slobodno može reći da mu je Monfis najredovnija mušterija od svih igrača.

Na taj način, Đoković je ušao u istoriju kao teniser sa najvećim brojem pobeda protiv nekog igrača, bez izgubljenog duela. Zajedno sa njim je u teniske anale ušao i Monfis, samo na onu negativnu stranu.

Monfis je od Novaka, nakon novog poraza, zatražio autogram na majici u kojoj je protiv njega odmerio snage, a naravno da mu je Đoković izašao u susret, a svojom porukom je nasmejao čitav teniski svet.

 - Izvini, ali nije mi žao - napisao je Nole na majici, na kojoj je dodao i smajli.

Uz sliku, Monfis je priložio i opis fotografije.

Možda ovo nije bio meč kojem sam se nadao protiv GOAT-a, ali mi je ipak čast i zadovoljstvo da se suočim sa Novakom Đokovićem. Uprkos svemu, ostaje pozitivna nedelja. Odmaraću se da bih bio pravi na US openu. Hvala vam mnogo na vašoj neverovatnoj podršci - napisao je Monfis.

Inače, Nole je trijumfom u kasne sate izborio mesto među osmoricom najboljih, a tamo će se drugi nosilac na turniru sastati sa Tejlorom Fricom, koji je nešto ranije tokom večeri prošao dalje, tako što mu je meč predao Dušan Lajović.

BONUS VIDEO