NOLE MORSKI VUK! Đoković uživa za sve pare, teško rivalima kad napuni baterije


IZVOR: Radovan V. BIBIĆ - 08.08.2023 | 12:18


Novak u Crnoj Gori uživa sa porodicom u morskim čarolijama, jaše konje, obilazi postojbinu predaka, peva po koncertima, testira čulo ukusa, ali i pomalo trenira za Sinsinati i US open.

Foto: Profimedia
NOLE MORSKI VUK! Đoković uživa za sve pare, teško rivalima kad napuni baterije

Novak Đoković uživa za svoju dušu. Najbolji srpski teniser ovo leto, između Vimbldona na kojem je poražen u finalu od Karlosa Alkaraza i povratka u SAD gde će najpre igrati na mastersu u Sinsinatiju od 13. do 20. avgusta, baterije puni u Crnoj Gori. Odmara se Nole sa porodicom na obali Jadrana kao i u nekoliko ranijih navrata i pomalo trenira u obližnjem kompleksu. Koliko se opustio svedoči to što je čak pustio bradu, a vremena za sređivanje imaće dok se ne vrati pred publiku. POGLEDAJ GALERIJU

Uživa naš teniser, narodski rečeno, za sve pare, i drži se oprobanog recepta koji mu očigledno donosi mir, što su Đokovići ovekovečili na drušvenim mrežama, a nisu se skivali ni od pogleda slučajnih prolaznika i fotoreportera željnih dobre priče. Tako su Novak, supruga Jelena i deca Stefan i Tara kupali u Bokokotorskom zalivu, ali i uživali u svojevrsnim igrama bez granica na gumenim toboganima i platformama postavljenim na vodi.

Plovili su Đokovići i jahtom i uživali u vodenim sportovima, poput vožnje skutera. Jedna od plovidbi ih je navela i do Dubrovnika u Hrvatskoj gde su otišli na izlet.

 

 


Išao je Novak na izlete i u unutrašnjost Crne Gore i to jašući konja. Posetili su Đokoviću Durmitor, igrao je Nole čak i fudbal sa Stefanom na Žabljaku. Nije srpski as propustio priliku da poseti zavičaj svojih predaka u Jasenovom Polju.

 

 

Foto: Srpski telegraf

Novak na koncertu Vlada Georgieva

Opustili su se Novak i Jelena i na koncertu, a ove godine im se boravak u Crnoj Gori poklopio sa nastupnom Vlada Georgieva. Uživali su, a ugođaj nije poremetila ni kiša, koja nije izazvala "prekid kao na Vimbldonu", što je šaljivo konstatovao i sam pevač.

 

 


Dao je Novak sebi oduška i po pitanju hrane, naravno u svojim okvirima onoga što jede. Tako je na primorju obilazio restorane kao sav normalan svet, ostavljao uobičajene bakšiše, a nije mu bilo teško ni da se slika sa obožavaocima koji su mu nakratko remetili mir. Primera radi, juče je bio u restoranu poznate pevačice Nevene Božović i njenog supruga gde su popričali i slikali se za uspomenu, a sve je osvanulo i na društvenim mrežama.

 

 

 

 


Nema sumnje da će Đoković posle ovakvog odmora osvežen i rasterećen otputovati u Ameriku. Tamo će pokušati da osvoji Sinsinati na kojem je slavio 2020. a onda mu je ulazak u SAD zabranjen sve do ove godine jer nije vakcinisan protiv korone. Potom sledi glavni razlog odlaska "preko bare" a to je napad na četvrti US open i, što je još važnije, 24. grend slem kako bi se izjednačio sa slavnom Margaret Kort.

 

 

Foto: Tanjug/AP

Puni baterije za Ameriku - Novak Đoković

Osvajanje titula u Sinsinatiju i Njujorku doneće mu izgledno povratak na tron muškog tenisa s obzirom na to da ne brani bodove. S druge strane, lider ATP liste Alkaraz, koji trenutno nastupa na mastersu u Torontu u nameri da dodatno umakne Novaku, brani 180 bodova u Sinsinatiju i čak 2.000 na US openu koji je osvojio 2022, a trenutna razlika je samo 430 bodova.

BONUS VIDEO