PRED DUEL SA SINEROM! Novak OTKRIO kako će iskoristiti slobodno VREME!


IZVOR: Republika - 12.07.2023 | 12:07


Dugo se nije desilo da srpski as ima dvodnevnu pauzu.

Foto: Tanjug/AP
PRED DUEL SA SINEROM! Novak OTKRIO kako će iskoristiti slobodno VREME!

Pobedom nad Andrejom Rubljovim iz Rusije najbolji srpski teniser plasirao se u polufinale Vimbldona i nastavio pohod ka odbrani titule.

Uspeo je sedmi igrač ATP liste da "otkine" prvi set Novaku Đokoviću, koji se potom naljutio i rutinskom igrom prošao među četiri na Otvorenom prvenstvu Engleske.

Naredna prepreka Noletu je Janik Siner iz Italije, sa kojim se rekorder po broju grend slemova sastajao samo dva puta u karijeri i oba meča rešio u svoju korist.

Poslednji je upravo bio u četvrtfinalu Vimbldona prošle godine, kada je Đoković takođe preokretom, izbacio "novog Federera" sa 3:2 u spektakularnom okršaju odigranom na londonskoj travi.

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Budući da je igrao uzastopno bez dana odmora, protiv Poljaka Huberta Hurkača i Rubljova, Novak će prvi put u karijeri imati 48 sati za predah. Srpski as je u međuvremenu otkrio kako će iskoristiti slobodno vreme.

- Videćemo sutra. Dogovorili smo se da ćemo razgovarati o tome sutra, dobra stvar je što imamo dva dana, dosta sam odigrao tenisa u protekle tri i po nedelje, uključujući i treninge pred turnir, puno tenisa. Videćemo šta je najbolje za telo i za um, sa namerom da se što bolje spremim - poručio je Đoković.

Podsetimo, polufinalni meč Novak Đoković - Janik Siner igra se u petak, a organizatori su odlučili da njihov duel počne u 15 časova.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

BONUS VIDEO