NOVAK SE OGLASIO: Navijači "RATUJU" sa Đokovićem, Srbin im POSLAO PORUKU na koju je odmah ODGOVORIO Nik Kirjos! (FOTO)


IZVOR: Republika - 12.07.2023 | 08:13


Bilo je zanimljivo na društvenim mrežama.

Foto: Tanjug/AP
NOVAK SE OGLASIO: Navijači "RATUJU" sa Đokovićem, Srbin im POSLAO PORUKU na koju je odmah ODGOVORIO Nik Kirjos! (FOTO)

Novak Đoković nastavio je sa sjajnim partijama na Vimbldonu, te je pobedom protiv Rusa Andreja Rubljova (4:6, 6:1, 6:4, 6:3) stigao do polufinala gde će se sastati sa italijanskim teniserom Janikom Sinerom (petak, 15 časova).

I pored toga što Nole dominira na terenu gde korača ka osmoj tituli na Vimbldonu, među britanskim navijačima nije omiljen i oni koriste svaku priliku da mu "stanu na žulj".

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Navijaju protiv Đokovića Britanci, ali njega to ne zanima, pa im je na gospodski i profesionalan način po ko zna koji put odgovorio. Onako, u svom stilu!

Nole se oglasio na društvenim mrežama gde je kratko prokomentarisao londonsku publiku.

Apsolutna privilegija! Kakva atmosfera... hvala na divnoj ljubavi i podršci! Vidimo se u petak - poručio je Novak i na taj način sve oduševio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Ubrzo se u komentaru javio i Nik Kirjos koji je imao jasnu poruku za Đokovića.

Idi i pobedi veliki čoveče - napisao je Australijanac.

Priliku da napiše nove stranice istorije Novak Đoković imaće u petak kada će se u polufinalu Vimbldona sastati sa Janikom Sinerom, a zatim, svi se nadamo i u nedelju, kada je na programu finale ovog turnira.

BONUS VIDEO