JEZIVI KRICI ZALEDILI VIMBLDON! Publika se HVATALA ZA GLAVU, legendarni teniser NEMOĆAN pao na travu! (FOTO, VIDEO)


IZVOR: Republika - 07.07.2023 | 09:36


Britanac Endi Marej sve je zabrinuo.

Foto: Tanjug/AP
JEZIVI KRICI ZALEDILI VIMBLDON! Publika se HVATALA ZA GLAVU, legendarni teniser NEMOĆAN pao na travu! (FOTO, VIDEO)

Ovogodišnje izdanje Vimbldona već nam je donelo neka iznenađenja, ali i uzbuđenja, a jedan od najzanimljivijih mečeva koji je počeo u četvrtak i nastaviće se u petak, igraju Endi Marej i Stefanos Cicipas.

Legendarni Britanac i ljubimac domaće publike trenutno vodi sa 2:1 u setovima i na korak je od plasmana u narednu rundu, ali je u jednom momentu zabrinuo čitavu planetu.

Tokom jednog poena u finišu trećeg seta Cicipas je Mareja uhvatio "na pogrešnoj nozi" ovaj je proklizao i nemoćan pao na travu uz jezive krike koji su zaledili sve na Vimbldonu.

 

 

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Previjao se Marej, videlo se da se muči, ali je skupio snage da servira i završi set, da bi se potom meč prekinuo zbog mraka. POGLEDAJ GALERIJU

 

Imao je sreću u nesreći Endi da se susret prekinuo, te je dobio na vremenu da sanira neugodnu povredu i u petak pokuša da dobije još jedan set, a samim tim i meč protiv Stefanosa Cicipasa.

Podsetimo, Marej i Cicipas vodili su veliku bitku na terenu, pa je Stefanos dobio prvi set posle taj-brejka sa 7:6, ali je Endi okrenuo - u drugom periodu igre ponovo je bilo 7:6, ali za Britanca, dok je treći završen 6:4. Ko će meč rešiti u svoju korist videćemo u petak.

BONUS VIDEO