NOVAK REKAO ISTINU U PARIZU! Đoković dobio MOĆNU PODRKU - "Kosovo jeste srpsko"!


IZVOR: Republika - 05.06.2023 | 14:44


Reči poznate teniserke" odjekuju "gradom svetlosti".

Foto: Tanjug/AP
NOVAK REKAO ISTINU U PARIZU! Đoković dobio MOĆNU PODRKU - "Kosovo jeste srpsko"!

Teniserka koja nastupa pod zastavom Francuske Kristina Mladenović uputila je snažnu podršku Novaku Đokoviću, koji je podigao veliku buru na Rolan Garosu porukom "Stop nasilju, Kosovo je Srbija".

- Novak je veliki, pravi je primer za sve ostale. Videla sam to. Mnogima se dozvoljava da pričaju o Rusiji i Ukrajini, svako tu ima stav, a to nije politički? Na drugoj strani, ovo, to je politički? Da, delim stav sa Novakom, Kosovo je srce Srbije i za mene. Moj otac je iz Gnjilana, baka mi je živela tamo i ja sam bila tamo kada sam bila dete - navela je 30-godišnja igračica, a onda je podvukla da veruje u Srbina pred završnicu Otvorenog prvenstva Francuske.

Foto: Printscreen/Instagram

 

A, što se tiče Noleta, za mene je on uvek favorit. Gde god se pojavi, uvek je favorit. Možda i jeste to malo subjektivno, ali nadam se da će ovde doći do te 23. Grend slem titule. Alkaraz je dobar, i on ima svoju šansu, mlad je, ali Novak je iskusniji i nema turnira na koji dođe, a da ne bude glavni kandidat za osvajanje - zaključila je Mladenović za "Telegraf.rs".

Podsetimo da se Đoković u četvrtfinalu drugog grend slema sezone sastaje sa Rusom Karenom Hačanovim, a duel je na programu u utorak.

BONUS VIDEO