NEPOPRAVLJIV JE, ŠTA ĆE REĆI NOVAK? Šok izjava Nika Kirjosa!


IZVOR: Republika - 22.02.2023 | 18:04


Australijanac, kao po običaju, puca od samopouzdanja.

Foto: Tanjug/AP
NEPOPRAVLJIV JE, ŠTA ĆE REĆI NOVAK? Šok izjava Nika Kirjosa!

Australijski teniser Nik Kirjos još uvek žali za izgubljenim finalom Vimbldona. Novak Đoković je prošle godine nadigrao kontroverznog Australijanca na londonskoj travi u četiri seta, a ovaj je mišljenja da je sve bilo u njegovim rukama, odnosno da je "prepustio" pehar rivalu.

Mislim da mogu da osvojim grend slem. Na Vimbldonu sam bio tu, na dva seta od titule. Osvojio sam prvi set, a onda sam rekao ‘to je to’, posle čega nisam ostao u momentu, a on se potpuno pribrao - izjavio je Kirjos, pa je potom dodao:

Stvarno mislim da sam mogao da osvojim, to je uvrnuto, ali ne čak ni za mene, nego za sve ostale, čak i za ‘hejtere’. Konačno bih mogao da se odmorim. Mogao bih samo da odem kući i da spavam u svom krevetu, da se ne nosim sa svim tim s***ima.

Nik je još jednom priznao da važi za jednog od "najneprofesionalnijih" igrača na ATP turu.

- Rekao bih da sam ja verovatno najneprofesionalniji teniser. Ne zagrevam se pre mečeva, nemam trenera i slično. To je sve što sam znao od kada sam imao sedam godina. Prošle godine je bila odlična šansa da stignem u finale i postignem stvari koje ostaju zauvek - zaključio je as iz Kambere.

BONUS VIDEO