RAZBESNEO SVE, PA SE IZVINJAVAO! Novakova POVREDA u centru pažnje!


IZVOR: Republika - 16.02.2023 | 08:16


Navijači najboljeg tenisera planete naterali su čuvenog novinara da se pokaje zbog svojih reči.

Foto: Tanjug/AP
RAZBESNEO SVE, PA SE IZVINJAVAO! Novakova POVREDA u centru pažnje!

Novak Đoković vratio se na vrh ATP liste osvajanjem Australijan opena.

On je u finalu bio bolji od Grka Stefanosa Cicipasa sa 3:0 (6:3, 7:6, 7:6), stigao je do desete titule u "zemlji kengura", 22. grend slem trofeja po čemu se izjednačio sa Rafaelom Nadalom, a narednog ponedeljka stići će i čuvenu Nemicu Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu liste najboljih tenisera ili teniserki (u ponedeljak Nole počinje 377. nedelju kao prvi igrač planete).

Da situacija bude zanimljivija - Novak je Australiju pokorio povređen! Pokidao je Nole mišić zadnje lože za tri centimetra, a sada je njegova povreda ponovo došla u centar pažnje, sve zahvaljujući loše prenetoj informaciji poznatog teniskog novinara Žozea Morgada.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

On je na Tviteru objavio da je francuski teniser Ugo Umber doživeo istu povredu na turniru u Monpeljeu, te da je zbog toga predao meč protiv Alehandra Davidoviča Fokine.

- Javljam se da vam saopštim novosti. Pregledi su pokazali da sam usled šoka i pada pokidao mišić za tri centimetra i na sve to imam lep hematom! Nekoliko nedelja ću se oporavljati. Jedva čekam da se vratim na teren - napisao je Francuz na društvenim mrežama. 

 

 


Žoze Morgado je preneo ovu informaciju na Tviteru i pogrešio, po mišljenju navijača Novaka Đokovića. Oni su ga oštro napali da je nije u pravu, te je Morgado na kraju morao i da se izvinjava.

 

 

 

 

Zaista, jako zanimljiva situacija na društvenim mrežama koja se na kraju završila bez većih incidenata jer je Morgado priznao svoju grešku, a navijači su se smirili.

BONUS VIDEO