OZBILJNE OPTUŽBE! Odrekla se SVOJE ZEMLJE, a sada iznosi JEZIVE tvrdnje: Novakovi navijači mi PRETE SMRĆU!


IZVOR: Republika - 14.02.2023 | 14:56


Teške reči teniserke upućene fanovima najboljeg tenisera planete.

Foto: Tanjug/AP
OZBILJNE OPTUŽBE! Odrekla se SVOJE ZEMLJE, a sada iznosi JEZIVE tvrdnje: Novakovi navijači mi PRETE SMRĆU!

Novak Đoković se odličnim igrama na početku sezone vratio na prvo mesto ATP liste.

Nole je osvojio Australijan open po deseti put, to mu je bio i 22. grend slem trofej po čemu se izjednačio sa Špancem Rafaelom Nadalom, a sve to je uradio uz povredu mišića.

Ovu povredu mnogi nisu shvatili ozbiljno pa je tako Arina Rodionova, trenutno 316. teniserka planete koja se odrekla Rusije i uzela državljanstvo Australije, sve prokomentarisala na jako ružan način.

Imam pukotinu od tri centimetra u zadnjoj loži i istraživala sam malo… Trebalo bi da budem u redu do sutra - rekla je ironično Rodionova, aludirajući na povredu prvog tenisera sveta.

Foto: Tanjug/AP

Povreda Novaka Đokovića

 

Usledila je žestoka reakcija navijača Novaka Đokovića, a Rodionova je istakla da je čak dobila i pretnje smrću!

Ne znam zašto dobijam pretnje smrću od Novakovih navijača. Neki misle da sam se šalila. Pucanje mišića nije šala, ljudi zbog toga završe u bolnici, danima ne mogu da hodaju. Neki mogu da osvoje grend slem, a mi ostali moramo na pauzu. Pretpostavljam da niste pristalice vakcina, ali sam sigurna da će vakcinacija protiv besnila uraditi čuda -  nastavila je Rodionova sa provokacijama, a sve je preneo sajt "championat.com".

Ovo su zaista ozbiljne optužbe i teške reči, a pitanje je da li Rodionova ima dokaze za tako nešto. Podsetimo, o Novakovoj povredi govorio je i Kreg Tajli, direktor Australijan opena.

- Mnogi izazovi su oko Novaka zbog toga što dobija lošu reputaciju. Ali, na kraju krajeva, mislim da niko ne može da dovede u pitanje njegov atletizam. Imao je pukotinu od tri centimetara u zadnjoj loži. Apsolutno, video sam snimke, doktori će reći istinu. Bilo je mnogo spekulacija o tome da li je istina ili nije, teško je poverovati da neko može tako nešto da radi sa ovom vrstom povreda. On je neverovatan, nosio se sa tim ekstremno profesionalno - istakao je Tajli.

BONUS VIDEO