NESREĆA! Teška POVREDA, pokidana ahilova tetiva, pravi maler! Pakao je mala reč, gde je i šta danas radi Jelena Janković!


IZVOR: Republika - 16.01.2023 | 19:10


Šampionsko srce, Srbija će to uvek ceniti.

Foto: Starsport
NESREĆA! Teška POVREDA, pokidana ahilova tetiva, pravi maler! Pakao je mala reč, gde je i šta danas radi Jelena Janković!

Jedna od najbolji srpskih teniserki u istoriji Jelena Janković, ostala upamćena po svom velikom i šampionskom srcu koje ju je i krasilo tokom čitave karijere.

Jelena je poslednji put izašla na teren u jesen 2022. godine kada je na veliku žalost pokidala ahiilovu tetivu u duelu protiv Danijele Hatuhove na turniru Legendi odigranom u Luksemburgu. POGLEDAJ GALERIJU

Jelena se od profesionalne karijere oprostila na Ju-Es openu 2017, a kasnije je učestvovala na egzibicionom meču na Adrida turu 2020. godine održanom u Beogradu.

Ona  je u aprilu 2021. rodila ćerku Unu i tada se potpuno povukla iz javnosti, a ne oglašava se ni na društvenim mrežama. Nedavno je otkrila kako je došlo do završetka profersionalne karijere:

- Godinu i po dana posle meča protiv Kvitove (US OPEN 2017) ja sam bila u bolovima. Kako je vreme odmicalo, nije bilo potrebno da govorim bilo šta, pomirila sam se sa sudbinom da ne mogu da se takmičim i da igram profesionalni tenis - ispričala je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO