ČESNICA ZA MILOŠA JOJIĆA - Ivana Jorović slavi prvi Božić sa suprugom


IZVOR: Radovan V. BIBIĆ - 05.01.2023 | 19:00


Pripremanje kolača sam učila od majke Ane, pomagaću joj. Sada će sve biti još svečanije uz supruga, kaže teniserka poznata pod devojačkim prezimenom Jorović

Foto: Privatna arhiva
ČESNICA ZA MILOŠA JOJIĆA - Ivana Jorović slavi prvi Božić sa suprugom

Božić u toplini porodičnog doma je nešto o čemu vrhunski teniseri mogu samo da sanjaju. U ovo doba godine, pa i 7. januara, oni su obično u dalekoj Australiji, ali za našu mladu teniserku Ivanu Jorović (25) ovaj praznik će biti drugačiji. Ona će Božić proslaviti s najmilijima, a prvi put će slaviti i kao supruga, budući da se nedavno udala za našeg poznatog fudbalera Miloša Jojića, o čemu je govorila za Republiku.

- Najradosniji hrišćanski praznik, posle dužeg vremena, provešću s porodicom jer tenis zahteva mnogo odricanja i odsustvovanja. Nedostajali su mi toplina porodičnog doma, tatino unošenje badnjaka, pijukanja, dečja graja, lomljenje česnice... - počela je priču za naš list novopečena gospođa Jojić.

* Ovo ti je prvi Božić u braku, da li praviš česnicu?

- Naravno, sada je praznik još svečaniji uz Miloša jer ću česnicu praviti i za supruga. Pripremanje česnice i božićnih kolača sam učila od majke Ane, pa ću ove godine da joj pomognem.

Foto: printscreen/youtebe.com

Miloš Jojić Ivanin suprug


* Ko u tvojoj kući obično pronađe paricu u česnici?

- Uglavnom moja sestra Jovana. Ona, nažalost, ove godine neće biti sa nama, pa će neko drugi imati šansu. Mislim da ni Miloš, a ni ja još nismo izvukli paricu otkako smo zajedno.

Foto: Nebojša Mandić

Srpska teniserka Ivana Jorović


* Šta si za praznike poželela da ti se ostvari?

- Moja božićna želja je da budem zdrava, a uspeh će doći. Vredna sam i verujem u sebe, tako da se nadam da ću uskoro opet biti na velikoj sceni. Bila sam u prvih 100, igrala grend slemove, bila na Olimpijskim igrama. Cilj mi je da se vratim u top 100, možda i u 50 - zaključila je Ivana.

BONUS VIDEO