SOČNA PSOVKA! Novak žestoko OPLEO po Špancu! Šok na konferenciji! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 31.10.2022 | 16:10


Nije srpski ćutati!

Foto: Tanjug/AP
SOČNA PSOVKA! Novak žestoko OPLEO po Špancu! Šok na konferenciji! (VIDEO)

Novak Đoković u utorak započinje svoj pohod na Mastersu u Parizu, a prvi rival mu je bolji iz duela Maksim Kresi i Dijego Švarcman.

 

 

Svetski mediji godinama najavljuju pad stare garde sa trona i dolazak novog talasa. Jedan od predstavnika nove generacije je Španac Karlos Alkaras.

Novak je na konferenciji za medije imao osvrt na karijeru mladog Španca. Izneo je i svoja očekivanja uoči Mastersa u Parizu:

- Alkaras definitivno deluje kao neko ko ima nameru da dominira u narednim godinama. Mislim da je dobro što imamo nova lica, ali ja se ne predajem. Postaraću se da im isprašim gu**ce koliko god budem bio u stanju da to radim. Oni će isto uraditi meni ponekad, ali, nadam se, manje nego ja njima - rekao je Novak.

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras

Smena generacija je normalan splet okolnosti u svakom sportu, pa zbog toga Novak ne brine za tenis.

- Mnogi su se brinuli da li je igra u dobrim rukama i da li će ljudi nastaviti da gledaju tenis posle 'zlatne ere', da je tako nazovem, ali moram da podsetim da je 'zlatna era' bila i sa Borgom, Mekinroom, Samprasom, Agasijem i Bekerom, pa su i nakon njih došli neki novi momci. Koliko god nemoguće izgledalo oboriti rekorde koje smo mi postavili, verujem da je to stvarno moguće - objašnjava Novak Đoković.

Nakon Pariza Novak čeka i učešće na završnom Mastersu u Torinu koji je na programu od 13. do 20. novembra.

BONUS VIDEO: