DA LI JE OVO NAJVEĆI NOVAKOV FAN? Đoković mu dao poklon, a on PRIHVATIO IZAZOV Cicipasa! (FOTO)


IZVOR: Republika - 10.10.2022 | 12:54


Najbolji srpski teniser popularan je gde god da se pojavi, ali se jedan Kazahstanac definitivno kandidovao za njegovog najvećeg obožavaoca.

Foto: Starsport
DA LI JE OVO NAJVEĆI NOVAKOV FAN? Đoković mu dao poklon, a on PRIHVATIO IZAZOV Cicipasa! (FOTO)

Novak Đoković odigrao je odličan turnir u Astani, te je po prvi put osvojio titulu u ovom gradu.

Đoković je briljirao tokom čitavih nedelju dana, jedine probleme imao je u polufinalu protiv Danila Medvedeva kada je izgubio jedan set, ali mu je Rus kasnije predao, a pored titule i ATP bodova, Novak je dobio priliku i da obraduje mnoge Kazahstance.

Dok je u Tel Avivu obradovao jednog mališana kome je dao svoj reket, a u Astani je na isti način nagradio izvesnog Jerika Iljasova!

Ovaj Kazahstanac koji je veliki navijač srpskog tenisera pratio je svaki korak Đokovića u Astani, a to mu se isplatilo. Na svom Tviter profilu pohvalio se poklonom koji je dobio u video snimku u kom kaže:

Rekao sam Novače, dođi, osvoji pehar, a ti si mi ostavio svoj reket - napisao je, a onda dodao "Hvala" na srpskom! 

- Današnja pobeda je mojoj mladoj zemlji neprocenljiva, za mene je kao osvojeni grend slem. Volim te i hvala ti Novače - dodao je on.

 

 

On je toliko bio oduševljen reketom koji je uz sve to imao na sebi i Novakov potpis da je rešio da prespava sa svojim novim omiljenim predmetom u krevetu!

Takođe, setio se slike Stefanosa Cicipasa iz Londona kada je Grk na društvene mreže stavio sliku kako spava pored reketa pa je i on napravio takvu fotografiju i napisao je da prihvata izazov Stefanosa Cicipasa, te objavio sve na Tviter profil.

 

 

BONUS VIDEO