UDARAC ISPOD POJASA: Nekadašnji ukrajinski teniser opleo po Novaku i Srbiji!


IZVOR: Republika - 20.09.2022 | 06:30


Potpuno je promenio ploču...

Foto: Tanjug/AP
UDARAC ISPOD POJASA: Nekadašnji ukrajinski teniser opleo po Novaku i Srbiji!

Mesecima unazad traju ratni sukobi na području Ukrajine. Jedan od onih koji je prvi pružio podršku ukrajinskom narodu bio je i najbolji srpski teniser Novak Đoković koji je reči odrške adresirao na Sergeja Stahovskog nekadašnjeg tenisera koji se po izbijanju ratnih sukoba latio oružja i otišao na front.

Sasvim neočekivano Sergej Stahovski je u potpunosti "promenio ploču" i slobodno se može reći "zabio nož u leđa" kako Novaku Đokoviću, tako i srpkoj državi. POGLEDAJ GALERIJU

 

Naime, Ukrajinac je izjavio:

- Srbija je ispostava Rusije. Novak Đoković ne iznosi stav koji može da naruši njegov imidž. Voli da bude voljen u svojoj zemlji. Nije u stanju da kaže nešto što je suprotno mišljenju vlasti u Srbiji i većine naroda. Igra svoju igru - istakao je nekadašnji ukrajinski teniser.

Potpuno je nejasno zašto je Sergej Stahovski u ovom momentu očinio ovako nešto, ili kojim je gestom Novak Đoković izazvao ovakvu reakciju Ukrajinca, posebno kada se zna da je najbolji srpski teniser nudio i finansijsku i svaku drugu pomoć kako svom kolegi sa terena, tako i kompletnom narodu koji je ugrožen usled ratnih zbivanja.

 

BONUS VIDEO: