Dokle ćeš više folirati ceo svet? Britanci žestoko udarili na Rafaela Nadala! (FOTO)


IZVOR: Republika - 12.07.2022 | 08:12


Čini se da je i ovoga puta u potpunosti raskrinkan.

Foto: Tanjug/AP
Dokle ćeš više folirati ceo svet? Britanci žestoko udarili na Rafaela Nadala! (FOTO)

Prošlo je svega nekoliko dana od kako je Rafael Nadal usled povrede mišića abdomena odustao od polufinalnog meča ovogodišnjeg Vimbldona, a sada su britanski mediji objavili šokantne fotografije španskog tenisera.

Britanski "San" informisao je javnost da se Rafael Nadal nakon povrede nalazi na odmoru u Formenteri, a posebnu pažnju privukle su fotografije na kojima se Španac vidi kako vozi džet-ski uz posebnu napomenu da vožnja džet-skija pored mišića nogu, zahteva i priličnu snagu trbušnih mišića, a upravo se na ta dva dela tela Rafael Nadal najviše žalio u prethodnom periodu.

 

 

Rafael Nadal jeste imao veliki problem tokom vimbldonskog turnira, ali se i postavlja pitanje kako je moguće da ruptura mišića trbušnog zida od sedam centimetara bude sanirana za samo nekoliko dana. POGLEDAJ GALERIJU

 

I pored svih priča da je usled zdravstvenog stanja ugoržen i Nadalov nastup na US openu, jasno je da će se on pojaviti na američkom tlu i učestvovati na Grend slem turniru koji je na programu od 29. avgusta do 11. septembra.

 

BONUS VIDEO: