Očekivano, ili ne: Nakon ženskog finala na Vimbldonu oglasio se i on - najveći NOVAKOMRZAC je ponovo šokirao svet!


IZVOR: Republika - 09.07.2022 | 18:21


Ovogodišnji Vimbldon, kada je ženska konkurencija u pitanju, je okončan.

Foto: youtube.com/printscreen
Očekivano, ili ne: Nakon ženskog finala na Vimbldonu oglasio se i on - najveći NOVAKOMRZAC je ponovo šokirao svet!

U velikom finalu, ruska teniserka koja nastupa pod zastavom Kazahstana, Elena Ribakina savladala je Tunižanku Ons Žaber rezultatom 2:1 (3:6, 6:2, 6:2). Po okončanju meča mnogi svetski mediji preneli su da je i pored zabrane učešća ruskim i beloruskim teniserima da učesvtuju na ovogodišnjem turniru Sveenglskog kluba, upravo jedna Ruskinja uspela da podigne pehar, a taj podatak je očigledno iziritirao Bena Rotenberga.

Foto: Twitter.com/Wimbledon

Elena Ribakina

 

Rotenberg je u teniskom svetu poznat kao neko ko spada u red najvećih mrzitelja Novaka Đokovića, a ovoga puta je slična osećanja usmerio i ka nekom drugom.

Naime, na društvenoj mreži Tviter, Ben Rotenberg je napisao:

- Očigledno je veoma nezgodno to što je rođena Moskovljanka osvojila titulu na Vimbldonu, iako je Rusima zabranjeno učešće. Po mom mišljenju, ovo pokazuje veliki ruski neuspeh. Elena Ribakina je napustila ruski tenis jer nisu uspeli da podrže i prepoznaju njen talenat. Rusija je danas izgubila. Kazahstan je pobedio.

 

 

Ostaje nam da vidimo kakva će biti reakcija dotičnog tokom sutrašnjeg dana kada, nadamo se, Novak Đoković po sedmi put u karijeri postane vimbldonski šampion.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

BONUS VIDEO: