ISTINA JE UGLEDALA SVETLOST DANA: Nakon meča sa Slovencem, Novak Đoković otkrio strogo čuvanu tajnu, a zatim je zatražio pomoć od nekadašnje teniske legende!


IZVOR: Republika - 28.05.2022 | 10:57


Najbolji teniser sveta nastavlja sa uspešnim partijama na ovogodišnjem Rolan Garosu.

Foto: twitter.com/printscreen
ISTINA JE UGLEDALA SVETLOST DANA: Nakon meča sa Slovencem, Novak Đoković otkrio strogo čuvanu tajnu, a zatim je zatražio pomoć od nekadašnje teniske legende!

Japanac Nišioka, Slovak Molčan i Slovenac Bedene bili su samo uvertira za ono što tek sledi, a to je završnica Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu.

Vidno zadovoljan nakon novog trijumfa i nastavka serije u kojoj nije izgubio niti jedan set, Novak Đoković je gostovao na francuskoj televiziji, gde je u razgovoru sa legendarnim Mihaelom Ljodrom otkrio „dobro čuvanu tajnu“.

Naime, nekadašnji francuski teniser je konstatovao da Novak Đoković iz godine u godinu sve bolje govori francuski jezik i pitao je najboljeg tenisera sveta kako u tome uspeva. Odgovor je bio spreman:

– Samo vam je potrebno da imate dobrog profesora – istakao je svetski „broj jedan", a zatim do suza nasmejao nekadašnjeg teniskog kolegu:

- Evo, na primer Ljodra bi mogao da mi daje časove, pa čak i besplatno.

 

 

Četrdesetdvogodišnji Mihael Ljodra je 2014. godine okončao profesionalnu karijeru nakon punih 15 godina egzistiranja na teniskim terenima širom sveta.

Maja 2011. godine ostavrio je svoju najbolju ATP poziciju, kada se nalazio na 21. mestu na listi najboljih tenisera sveta.

Tokom karijere osvojio je pet Grend Slem titula. Osvajač Otvorenog prvenstva Francuske bio je dva puta i to 2004. i 2008. godine, a po jednom je podizao pehar na Australijan openu (2012.), Vimbldonu (2011.) i US openu 2004. godine.

 

 

 

BONUS VIDEO: