PONAŠA SE KAO MALO DETE: Njegove PROHTEVE više niko nije mogao da trpi - primorani su bili da donesu RADIKALNU odluku!


IZVOR: Republika - 24.05.2022 | 17:20


Nemačka teniska legenda broji dane na odsluženju zatvorske kazne, ali očigledno ni tamo nije miran.

Foto: Tanjug/AP
PONAŠA SE KAO MALO DETE: Njegove PROHTEVE više niko nije mogao da trpi - primorani su bili da donesu RADIKALNU odluku!

Kako prenose mediji u Nemačkoj, najbolji teniser ove zemlje u istoriji ovog sporta Boris Beker prebačen je iz zloglasnog zatvora Vandsvort u Hanterkomb koji se nalazi u blizini Londona.

Kako prenosi "Kurir", nakon tri nedelje provedene na mestu za koji se odmah znalo da predstavlja izuzetno teško mesto za izdržavanje kazne, pedesetčetvorogodišnji nekadašnji teniser je u ponedeljak 23. maja prebačen u zatvor koji se nalazi u Hafildu, mestu udaljenom sedamdesetak kilometara od britanske prestonice.

Prema dostupnim saznanjima, ponašanje Borisa Bekera u Vandsvortu je nerviralo ostale zatvorenike i stražare koji nisu mogli da trpe njegove prohteve i specijalne zahteve i kako se navodi to je bio glavni razlog njegovor preseljenja u novu zatvorsku ustanovu.

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker

 

Čini se da je ovime Bekeru "upala kašika u med", jer je prebačen u zatvor koji je nižeg nivoa bezbednosti i isključivbo se u njemu nalaze stranci. 

Povodom svega navedenog, medijima se obratio i advokat nekadašnjeg nemačkog tenisera Kristijan-Oliver Moser, koji je za nemačke medije izjavio:

- Da, tačno je da je premešten. To je zatvor u kategoriji C što znači da je nivo obezbeđenja niži - kratko je za "Bild" istakao Bekerov advokat.

Da podsetimo, Boris Beker je krajem aprila osuđen na dve i po godine zatvora zbog pronevere imovine.

 

BONUS VIDEO: