OPET TAJ SKOT! Gore od Novaka - svetski SUPERSTAR primio vakcinu, a NE MOŽE u Australiju!


IZVOR: Republika - 30.01.2022 | 07:17


Kanje Vest (44) mogao bi da prođe kao najbolji teniser planete Novak Đoković, s obzirom da je premijer Australije Skot Morison najavio da će mu biti zabranjen ulazak u zemlju.

Foto: Tanjug/AP
OPET TAJ SKOT! Gore od Novaka - svetski SUPERSTAR primio vakcinu, a NE MOŽE u Australiju!

Američki reper je planirao turneju u martu kojom bi promovisao svoj album (Donda). Vest je imao nameru da održi nekoliko koncerata na stadionima širom najmanjeg kontinenta, ali je nastao veliki problem. Naime, Vest je primio samo jednu dozu vakcine protiv koronavirusa, a kada je trebalo da se revakciniše - predomislio se!

Foto: youtube.com

Hladan tuš za Vesta

Prema australijskim propisima, osoba koja nije "potpuno vakcinisana" ne može da dobije vizu, a potvrdu da će se ova pravila striktno poštovati stigla je i od prvog čoveka vlade.

Pravila nalažu da obavezno morate biti u potpunosti vakcinisani -. rekao je, navodeći da "su propozicije takve i važe za sve, kao što su ljudi mogli da vide u skorije vreme".

 

 

- Nije bitno ko ste, to su pravila. Poštujte propise i možete doći. Ne pratite ih, ne možete - zagrmeo je Morison.

Na osnovu ovih reči, na pomolu je nova saga. Naime, status Novaka Đokovića okupirao je pažnju svetske javnosti, a Srbin je na kraju deportovan iz Australije nakon 11-dnevnog procesa. Da li će tamošnji političari na isti način uskratiti boravak i Vestu, videćemo u martu, ali sva je prilika da ga čeka Novakova sudbina...

BONUS VIDEO