BEKER O ĐOKOVIĆU: Za deset godina će shvatiti da je napravio grešku!


IZVOR: Republika - 16.01.2022 | 11:50


Povodom svih dešavanja u Melburnu svoje viđenje izneo je i nekadašnji najbolji teniser sveta i trener Novaka Đokovića.

Foto: Tanjug/AP
BEKER O ĐOKOVIĆU: Za deset godina će shvatiti da je napravio grešku!

Odluka je doneta, ali kako prenose svetski sportski mediji, ona može pokrenuti lavinu kojom će Novaku Đokoviću biti uskraćeno učešće na mnogim turnirima šitom planete. O ovoj temi govorio je i nekadašnji teniski velikan i Novakov trener Boris Beker koji smatra da se problemi najboljeg tenisera planete ne završavaju samo izostankom sa prvog ovogodišnjeg Grend slema:

- Mislim da pravi ogromnu grešku što se ne vakciniše. Grešku koja preti ostatku njegove karijere i šansi da postane najbolji igrač svih vremena. Ne radi se samo o Australiji... Svet se promenio, biće vrlo teško za njega da bez vakcinacije vodi život profesionalnog tenisera u svetu. Možda će jednog dana situacija postati normalnija, ali sa 34 godine ne ostaje mu još mnogo vremena da ostvari te ciljeve - rekao je Beker za "Dejli mejl".

Beker odlično poznaje srpskog tenisera i zbog toga pokušava da ga posavetuje:

- Đoković ima vrlo čvrsta uverenja. Ista neverovatna odlučnost sa kojim sam ga video kako pobedjuje toliko tesnih mečeva mogu da postanu slabost zbog njegove tvrdoglavosti. Da li će se Novak vakcinisati ili ne...nisam siguran. Ako to ne uradi za deset godina će shvatiti da je napravio grešku - zaključio je Boris Beker

 

BONUS VIDEO: