ĐOKOVIĆ ĆE BRANITI TITULU: Houk i Morison saterani u MIŠJU RUPU, Australija u NEVERICI!


IZVOR: Republika - 15.01.2022 | 11:12


Džastin Kvili, poznati advokat, izneo je predviđanje po kome će Novak Đoković braniti titulu na Australijan Openu, što je prst u oko "režiserima" Noletove torture, Aleksu Houku i Skotu Morisonu!

Foto: twitter.com/printscreen
ĐOKOVIĆ ĆE BRANITI TITULU: Houk i Morison saterani u MIŠJU RUPU, Australija u NEVERICI!

Kvili, koji je dospeo u žižu javnosti nakon što se "kladio" na Srbina tokom prvog procesa, uveren je da će sudske vlasti još jednom stati na stranu pravde i istine.

Ja sam poprilično uveren da će Đoković dobiti privremenu zabranu deportacije. On samo treba da dokaže da postoji ozbiljan slučaj za suđenje. To je jezik koji u suštini znači da postoji sporan slučaj. Jednom kada to dokaže, on će lako preći preko druge prepreke, a to je činjenica da neće morati da se vrati ovamo - počeo je Kvili, a zatim je dodao:

 

 

On ne može da osvoji Australijan open u martu. Tako da, ako uspe da dokaže da postoji sporan slučaj, on će lako preći drugu prepreku, što je takozvani balans pogodnosti. Dobiće privremenu zabranu deportacije za narednih nekoliko nedelja, možda i mesec dana. I naravno, to je sve što je važno u ovom trenutku - jasan je Džastin Kvili.

Podsetimo, Novakov advokatski tim je već izvojevao jednu pobedu, pošto će se o slučaju izjasniti veće sudija, a glavno ročište zakazano je za 23:30 po našem vremenu.

BONUS VIDEO