SRPSKI POLITIČAR DAO SUMORNU PROGNOZU ZA NOVAKA: Plašim se da je ovo kraj jedne blistave karijere!


IZVOR: Republika - 14.01.2022 | 09:30


Advokat Vladimir Đukanović, član predsedništva Srpske napredne stranke, prokomentarisao je aktuelnu situaciju u vezi sa najboljim teniserom sveta i torturom kojoj je Novak Đoković izložen u Australiji.

Foto: youtube.com/printscreen/Sport Klub
SRPSKI POLITIČAR DAO SUMORNU PROGNOZU ZA NOVAKA: Plašim se da je ovo kraj jedne blistave karijere!

Gostujući na Kurir televiziji, Đukanović je izneo sumnju da sve što se dogodilo svetskom broju jedan zapravo početak kraja jedne blistave karijere.

- Svet je uveo neko pravilo da moraš da se vakcinišeš, ako nisi vakcinisan, žao mi je nepostojiš. Pravila su takva kakva jesu. Imate slučaj u Austriji gde kažete da nećete da se vakcinišete i oni kažu dobro, ne možete u kafiće, da radiš, da dolaziš na posao. Ko ti je kriv. Tvoje je ljudsko pravo da se ne vakcinišeš, ali mi imamo neka pravila da ako nećeš, sedi kući i nema da mrdneš nigde. Plašim se da bi i ostale države mogle ovako da izreguju i da je Australija samo prva u nizu - istakao je Đukanović.

Foto: youtube.com/printscreen

 

Đukanović je objasnio i na koji način su ostali teniseri, koji su imali sličan slučaj kao Novak, provukli kroz sistem.

- Ako ti lekar kaže da ne možeš da primiš vakcinu, a onda apliciraš za novu vizu i onda ti daju tu novu vizu. S tom nekom vizom koja ti po lekarskom izveštaju dozvoljava ulazak, ali ne znam da li je Đoković to uradio - rekao je Đukanović.