OSVETA ZA NADALA: Đokoviću preti DVOSTRUKA ROBIJA!


IZVOR: Republika - 12.01.2022 | 22:26


Prvi reket sveta Novak Đoković suočava se sa sve većim problemima u Melburnu. Najnovije vesti iz Australije govore da postoji velika pretnja Noletu u vidu zatvorske kazne, u slučaju da se dokaže da je "falsifikovao" dokumentaciju prilikom aplikacije za vizu, a hajci su se pridružili i Španci.

Foto: Tanjug/AP
OSVETA ZA NADALA: Đokoviću preti DVOSTRUKA ROBIJA!

U Španiji, za osobe koje dolaze iz Srbije, važi identično pravilo kao i u Australiji - nevakcinisanima nije dozvoljen ulazak u zemlju. S obzirom da je Novak novogodišnje praznike proveo u Marbelji, a navodno nije imao validno medicinsko izuzeće ili specijalnu dozvolu, postoji mogućnost da ga čeka još jedna kazna.

Propisi u ovoj državi Pirineja vezani za suzbijanje koronavirusa su izuzetno striktni, sankcije su oštre, a prilikom prekršaja koje sudske instance okarakterišu težim kreću se i do zatvorskih!

 

 

Španci su, pokretanjem istrage protiv Srbina dali svoj "doprinos" nastojanjima Rafaela Nadala da trku za najboljeg tenisera u istoriji završi kao najbrži. Sa druge strane, Đoković se sada suočava sa dvostrukim pritiskom, kako španskih, tako i australijskih vlasti, a sve je praćeno nezapamćenom medijskom hajkom protiv srpskog naroda, o čemu svedoče i naši ljudi koji žive na najmanjem kontinentu.

Sa kojim se sve opcijama Novak suočava, ukoliko već ozloglašeni Aleks Houk donese odluku o deportaciji, detaljnije možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO