IDIOTI: Novak NAPADNUT, ovo je pravi SKANDAL! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 11.12.2021 | 08:30


Prvi reket sveta Novak Đoković, poznat je po tome što sa velikim zadovoljstvom izlazi u susret svojim fanovima, pa nekad i odigra tenis sa njima i to na ulici!

Foto: Tanjug/AP
IDIOTI: Novak NAPADNUT, ovo je pravi SKANDAL! (VIDEO)

Međutim, ima i dušebrižnika kojima to smeta, a oni, pogađate, dolaze iz Engleske, i to iz njihovog tabloida Dejli mejla.

Nole je jednom prilikom tokom boravka u Beogradu sreo svoje fanove, tačnije decu koja obožavaju Đokovića! 

Nole je proveo nekoliko minuta sa mališanima koji će taj susret zauvek pamtiti. Podsetimo se tog snimka, ali i ovog sramotnog napada na Đokovića:

 

 

- E, sad kao da se pozdravljamo, leva ruka tu i sad zamahneš. Skroz do kraja, nemoj da kočiš… Tako - savetovao je Đoković jednog dečaka.

Snimak je obišao planetu i oduševio sve, osim Britanaca. “Dejli mejl” se obrušaio na Srbina. Naveli su najpre kako ima veliko srce i dobru dušu, kao i da ga njegovi fanovi dižu nebesa, ali…

- Svi u Srbiji moraju da drže distancu od metar i po, kao i da je preporuka da se nose maske čak i na otvorenom. Približio se jednom detetu previše dok mu je objašnjavao kako da pravilno drži reket i udara imaginarnu lopticu. I nije nosio masku - navodi “Dejli mejl”.

BONUS VIDEO: