NAJGORI MOGUĆI SCENARIO ZA ĐOKOVIĆA: Nadal Novaku krade ISTORIJU ispred nosa!


IZVOR: Republika - 23.11.2021 | 07:45


Najbolji teniser sveta Novak Đoković još uvek nije otkrio da li je vakcinisan, a ceo svet čeka njegov odgovor na pitanje - da li će braniti titulu na Australijan Openu? Šansu da mu ukrade istoriju, ukoliko Novak ne bude igrao u Melburnu, imaće Rafael Nadal.

Foto: Tanjug/AP
NAJGORI MOGUĆI SCENARIO ZA ĐOKOVIĆA: Nadal Novaku krade ISTORIJU ispred nosa!

Đoković zajedno sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom ima osvojenih 20 Grend slem titula, a na Australijan Openu ima "meč loptu".

Nekadašnji američki i svetski broj 1 Džim Kurijer smatra da bi Nadal mogao da iskoristi Novakovo odsustvo i osvoji Australiju, po drugi put u karijeri.

- To će biti raskrsnica za Đokovića. Rafael Nadal bi mogao da ima šansu da osvoji Australijan open, ako bude zdrav. Tada bi španski teniser imao po dva trofeja na svakom Grend slemu, što je uspelo samo Novaku. Mnogo toga je na kocki, istorija tenisa je u pitanju- rekao je Kurijer.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković brani titulu u Melburnu

Novak Đoković je rekao da se neće zvanično oglašavati dok se u javnosti ne pojavi odluka Australijan Opena, ali zvanični stavovi za sada govore da u Melburn neće moći nevakcinisani.

- Da biste došli u državu Viktorija i učestvovali na Australijan openu morate da budete vakcinisani. To je odavno predočeno teniserima- rekao je prvi čovek Australijan Opena Krejg Tili.

Novak će pre početka nove sezone, zaigrati na Dejvis kupu, a verovatno ćemo posle nastupa sa reprezentacijom saznati njegovu konačnu odluku.