SPREMAJU OTKAZ: Vajda i Ivanišević napuštaju Đokovića, sve zavisi od Novaka!


IZVOR: Republika - 14.06.2021 | 08:27


Najbolji teniser sveta Novak Đoković je osvojio 19. Gren slem titulu, ali ono što je sigurno je da se tu neće zaustaviti! Dvojica trenera Marijan Vajda i Goran Ivanišević su posle pobede na Rolan Garosu otkrili planove za nastavak sezone!

Foto: Tanjug/AP

Marijan Vajda i Goran Ivanišević

Oni su složni da je Đoković napravio ogroman zalet i da sa ovakvom formom može i do titule na Vimbldonu, US Openu, ali i na Olimpijskim igrama!

- Goran Ivanišević i ja smo se dogovorili da ako osvoji sve - daćemo mu otkaz. I to zvanično!- našalio se Vajda na konferenciji za medije posle meča sa Stefanosom Cicipasom u kome je srpski as ponovo pokazao neverovatnu mentalnu snagu.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

- Nema tu šta da se krije. Novak voli da igra i na Vimbldonu i na US openu. Između ta dva takmičenja su Olimpijske igre. Cilj je da pokuša da osvoji sva tri trofeja. Biće teško, ali će sav plan i program biti podređeni tome. Prvi je Vimbldon i sada se okrećemo tom cilju. Korak po korak...- umeren je bio u izjavi Vajda.

Upravo je Slovak bio uz Đokovića na Rolan Garosu, odlučeno je da Ivanišević bude na Vimbldonu, dok će na Olimpijskim igrama to biti Viktor Troicki.