ONO KAD TI ĐOKOVIĆ "SKINE KAPU": Novakov TEČA je LEGENDA SRPSKOG SPORTA!


IZVOR: Republika - 15.05.2021 | 07:46


Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je svom teči Zoranu Terziću specijalnu nagradu za 20 godina na čelu reprezentacije Srbije.

Foto: Starsport

Novak Đoković

Terzić je za dve decenije postao evropski i svetski prvak, digao je srpsku žensku odbojku iz pepela do samog vrha. Ukupno 18 medalja za dve decenije.

Terzić je čestitiku i poruku podrške dobio i od Đokovića lično:

- Dragi Zorane. Obasjalo nas je sunce danas kao tvojih 20 godina rada. Čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada.

- Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ne spominjem sada. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte.

 

 

 

 

- Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi – rekao je Novak.

Foto: cev.lu

Zoran Terzić

Na kraju svečanosti u Beogradu, Zoran Terzić je rekao:

- Veliko hvala svima vama koji ste došli, ovo je verovatno i moje najveće bogatstvo. Toliko prijatelja, kvalitetnih ljudi, igračica, saradnika… Srećan sam i ponosan - rekao je Terzić.

- Dobio sam kormilo, ne znam ko se setio toga, simbolika je dobra. U najvećem broju slučajeva bila je ovo predivna plovidba. Mnogo ljudi je zaslužno za tu priču, moj stručni štab, kolege i prijatelje, ni pola me ne bi bilo da nema njih. Igračice, moje dame. Juče sam pričao, kada sam došao bilo je igračica koje su rođene 1975, a danas ima onih koje su 2005 - izjavio je Terzić.