(VIDEO) ŽAO MI JE: Đoković EMOTIVAN posle poraza i LOMLJENJA REKETA!


IZVOR: Republika - 05.02.2021 | 08:53


Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je razočaran posle ispadanja srpske reprezentacije sa ATP Kupa na kome su branili titulu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Đoković i Ćaćić su posle "ludog" meča i super taj-brejka poraženi od nemačke kombinacije...

- Moj meč u singlu je bio izvanredan. Tesan meč, kvalitetan. izuzetno visok nivo tenisa. Hvala Nikoli što je dao sve od sebe u dublu i trudio se. I on je bio neizvestan. Ispustili smo prednost od 3:0 u super taj-brejku i to nas je koštalo meča. Moramo da budemo ponosni i zadovoljni što smo se trudili i kako smo odigrali. Puno je emocija kada se igra za Srbiju, ostaje žal. Idemo dalje- rekao je Novak Đoković.

Đoković je prethodnom u izuzetnom meču savladao Aleksandra Zvereva.

- Svaka čast Saši, igrao je odlično protiv mene i u singlu i dublu. Ritern mi je dobro radio, završio sam dobro u singlu, ali izgubili smo na kraju, šteta. Težak poraz.

 
$bp("Brid_12512465", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Đoković je ponovo pokazao emocije na terenu i nezadovoljan kako su se odvijale stvare na terenu razbio reket!

Nemci su osvojili četiri poena u nizu i tako uzeli gem, što je Đokovića žestoko iznerviralo.

- Žao mi je što smo izgubili, ne razmišljam o tome koliko ću se dana odmoriti- još jednom je Đoković priznao koliko mu je teško zbog poraza.

Nikola Ćaćić se dobro pokazao.

- Hvala Nikoli što se borio. Nije bilo lako da ovako odigra u prvom meču za srpski tim i to ovako važan meč. Svaka čast za borbu i dobru energiju- zaključio je Novak.