NOVAK ĆE TEK DA GAZI - OSVOJIĆE RIM I ROLAN GAROS!


IZVOR: I. Momčilović - 14.05.2019 | 03:11


Radomir Antić (70) čovek je fudbala, ali obožava tenis, posebno kada je na terenu najbolji igrač sveta naš Novak Đoković. Zato i ne čudi što je bivši selektor Srbije na licu mesta ispratio Noletovo pokoravanje Madrida, gde je stigao do treće titule u prestonici Španije, a ukupno 33. masters titule, čime se izjednačio s rekorderom Rafaelom Nadalom.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Novak Đoković po treći put u karijeri podigao je pehar u Madridu

Popularni Antara nije propustio nijedan Đokovićev meč, veliko finale ispratio je tik kraj Novakovog boksa, gde je još bio i Predrag Mijatović, pa su zajedno uživali u razbijanju Grka Cicipasa - 6:3, 6:4. Dan kasnije, Radomir je za Srpski telegraf poručio da za Noleta, kada je u top-formi, nema prepreka.

Radomir: Rafael Nadal se ženi iduće nedelje, možda ga je to poremetilo

- Novak je na autoritativan način došao do titule u Madridu i još jednom pokazao sav kvalitet. Plenio je tokom turnira ponašanjem i igrom protiv mlađih igrača, kojima ne manjka kvaliteta. Bavio se sobom i svojom igrom na pravi način, te još jednom pokazao da je teniser i čovek za primer - jasan je on.

Stigao je Antić da čestita najboljem srpskom i svetskom teniseru, s kojim je druženje ovekovečio fotografijom, pa nismo mogli da ga ne pitamo kakvo je Đokovićevo psihofizičko stanje.

Foto: Starsport

Radomir Antić

- Tokom turnira se osećao dobro, fizički je top-spreman i u odličnoj formi. Očekujem da nastavi dalje jako bez obzira što će za osam dana napuniti 32 godine. Može Nole do nove titule već sad u Rimu, pa zatim i do trofeja na grend slemu Rolan Garos - konstatovao je Radomir.

Antić se kratko osvrnuo i na Nadala, koji je šokantno eliminisan od Cicipasa u polufinalu.

- Nadal se nije proslavio kod kuće, nije bio fizički na potrebnom nivou. Evo, otkriću vam ekskluzivu, Rafa je najavio da se ženi sledeće nedelje, pa je možda i to uticalo na njegov nastup. Biraće ubuduće turnire, ali će sigurno igrati u Parizu - završio je Radomir.