Kada Đokovića igra dobro, onda niko ne igra dobro


IZVOR: Republika - 27.03.2019 | 20:41


Toni Nadal, stric Rafaela Nadala, pohvalio je igru Roberta Bautiste-Aguta na meču protiv Novaka Đokovića u osmini finala Mastersa u Majamiju.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Toni i Rafa Nadal

Toni je u intervjuu za "Mundo Deportivo" otkrio razliku između toga kako je Rafael Nadal igrao protiv Novaka u Australiji, a kako je to činio Agut na Floridi.

- Kada Đokovića igra dobro, onda niko ne igra dobro - počeo je Toni mislivši na to da kada Novak igra dobro, onda na drugoj strani protivnik ne može da dođe do svog najboljeg tenisa.

- Bautista je udarao lopticu dosta nisko, slao je spore loptice i Đoković se nije najbolje snašao, pa je meč bio izjednačen. Rafa je na Australijan openu udarao loptu kako Novaku odgovara, dok je Bautista igrao dosta niže, bez mnogo brzine - rekao je Toni. 

Đoković poražen je od Bautiste-Aguta posle velike borbe i tri seta, a da ponovo igraju, Nadal bi se kladio na srpskog tenisera.

- Roberto je morao da zaradi svaki poen. Ali, da igraju ponovo, kladio bih se na Novaka, on je ipak najbolji teniser sveta.

Španac će u četvrtfinalu Mastersa u Majamiju igrati protiv Džona Iznera, dok za Đokovića sada sledi pauza od nekih mesec dana, pošto je prvi turnir na kojem je prijavljen da će igrati Madrid.