RONALDO KRALJ INSTAGRAMA!


IZVOR: Radovan V. BIBIĆ - 31.10.2018 | 04:31


Da se zna ko je najpopularnija javna ličnost na svetu! Kristijano Ronaldo (33) došao je juče do 144,4 miliona pratilaca na Instagramu i do zaključenja ovog broja za oko 100.000 sledbenika prestigao dosadašnju vladarku američku pevačicu i glumicu Selenu Gomez (26).

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Fudbaler Juventusa je status kralja društvene mreže stekao bravurama na terenu u dresovima Mančester junajteda, Reala i sada crno-belih iz Torina, ali i za nacionalnu selekciju Portugala. Interesantno, Kristijano prati Selenu, ali ne i ona njega. Ronaldo ima znatno više objava od Gomezove i sam prati više ljudi, ali se zato striktno drži fudbala. Selena kao pevačica, glumica i producentkinja provokativnim fotografijama i objavama zalazi u sve sfere kako bi privukla što više sledbenika, a pomogla je i nekadašnja veza sa Džastinom Biberom.

Kakvu je konkurenciju u svetu potukao Ronaldo da bi došao do trona, jasno je ako se pogledaju ostale najpopularnije javne ličnosti. Iza njega i Gomezove slede Arijana Grande sa 132 miliona, Kim Kardašijan, Bijonse i Dvejn Džonskon sa po oko 119 miliona. A koliko je prvo mesto popularnosti važno, govore zarade po jednom postu na Instagramu. Gomezova od svakog posta zaradi oko 800.000 evra. Međutim, ona nije najbolja jer rijaliti-zvezda Kajli Džener inkasira i do milion evra po jednom postu. Treći na listi je Ronaldo sa 750.000 evra, ali nema sumnje da će mu prvo mesto doneti još više novca.

Selena nesportski podnela poraz

Foto: Tanjug

Kada je shvatila da će je Kristijano Ronaldo prestići, Selena Gomez je izdramila na Instagramu u nameri da srceparajućom objavom privuče još pratilaca.

- Raspoloženje - gledam u ogledalo kao idiot. Pravim pauzu na društvenim mrežama. Ponovo. Zahvalna sam na svakom glasu koji mi dajete. Zahvalna sam i što mogu da se povučem i da živim život baš u tom trenutku - napisala je nedavno Selena.