DETONACIJA! Ronaldo OSTAVLJA Georginu! Kristijanu PREKIPELO, rešio da STAVI TAČKU na ljubav!


IZVOR: Republika - 25.04.2023 | 13:55


Neverovatne vesti stižu nam iz porodice slavnog Portugalca.

Foto: Tanjug/AP
DETONACIJA! Ronaldo OSTAVLJA Georginu! Kristijanu PREKIPELO, rešio da STAVI TAČKU na ljubav!

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez već dugo su u ljubavi, ali je veoma moguće da će se ova veza uskoro završiti.

Brojni strani mediji preneli su informaciju kako odnosi između Kristijana i Georgine nisu idealni i da Ronaldo planira da ostavi svoju dugogodišnju izabranicu.

Razlozi za to su brojni, ali kao glavna dva se navode ponašanje Georgine Rodrigez koja troši sve više novca koji je Portugalac zaradio i to u šoping centrima u Rijadu, kao i to da Ronaldova majka ne voli Georginu i ima ozbiljne probleme sa njom.

 

@was84.fc Ronaldo and Georgina most likely to break up after reports emerged😮‍💨 #fvp #foryou #soccer #futbol #ronaldo ♬ original sound - Was84 Fc

 

Treba napomenuti da Kristijano i Georgina, i pored toga što imaju četvoro dece, i dalje nisu u braku, te Portugalac ne bi imao velike finansijske probleme i poteškoće kada bi okončao ovu vezu. To je još jedan od faktora koji bi mogli da utiču da se njihova ljubav završi.

Podsetimo, Kristijano Ronaldu je u vezi sa Georginom Rodrigez dugi niz godina, a upoznao je nedugo posle raskida sa čuvenom Ruskinjom Irinom Šajk sa kojom je bio u ljubavi punih pet leta.

Ronaldo je tokom fudbalske karijere nastupao za Sporting iz Lisabona, Mančester junajted, Real Madrid i Juventus od evropskih klubova, a sada se nalazi u Saudijskoj Arabiji gde brani boje Al Nasra.

BONUS VIDEO