PIKSIJEV NOVI PULEN LJUBI BOMBU! Vrela izabranica Lazara Samardžića MAMI UZDAHE i LOMI muška srca! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 19.03.2023 | 08:44


Prati fudbalera Udinezea gde god on da se nalazi.

Foto: Printscreen/Instagram/SILA ENISA
PIKSIJEV NOVI PULEN LJUBI BOMBU! Vrela izabranica Lazara Samardžića MAMI UZDAHE i LOMI muška srca! (FOTO GALERIJA)

Vodio je Fudbalski savez Srbije veliku bitku za Lazara Samardžića i na kraju je fudbaler Udinezea odlučio da zaigra za našu reprezentaciju.

Priliku da debituje u nacionalnom timu imaće već 24. marta protiv Litvanije na Marakani, a ako tada ne bude na terenu tri dana kasnije tu je i nova prilika protiv Crne Gore u Podgorici.

Za verovati je da će Samardžić, koji je i u subotu odigrao fenomenalan meč, te bio asistent kod jednog gola Udinezea u pobedi protiv Milana (3:1), upisati prve minute u dresu Srbije, a postoji velika šansa da novog pulena Dragana Stojkovića Piksija sa tribina gleda i njegova devojka, Sila Enisa. POGLEDAJ GALERIJU

Atraktivna i vrela Sila već neko vreme je u srećnoj ljubavi sa Lazarom, a par ne krije da je zaljubljen, te na društvenim mrežama često kači zajedničke fotografije.

Oni su zajedno još dok je Samardžić igrao za omladince Herte, a Sila je ostala uz njega i kada je stigao do Lajpciga i Udinezea. 

Sila Enisa je aktivna na Instagramu gde je ne prati mnogo ljudi, (tek 2.895), a od 24 objave koliko joj se nalazi na zidu većinu čine fotografije sa Lazarom. Nema sumnje da će ovaj mladi par tek doći u centar pažnje javnosti, a svi u Srbiji se nadaju da će atraktivnu devojku Lazara Samardžića videti već na Marakani protiv Litvanije.

BONUS VIDEO