NAJLEPŠE VESTI ZA PORODICU ĐOKOVIĆ! Novak KONAČNO ima razlog da BLISTA od sreće!


IZVOR: Republika - 18.03.2023 | 10:56


Familija najboljeg tenisera planete može da se raduje.

Foto: Tanjug/AP
NAJLEPŠE VESTI ZA PORODICU ĐOKOVIĆ! Novak KONAČNO ima razlog da BLISTA od sreće!

Novak Đoković imao je sjajan start sezone i posle trijumfalne serije u Australiji koju je završio osvajanjem prvog grend slem turnira u godini vratio se na čelo ATP liste.

Malo kasnije oborio je i rekord čuvene Nemice Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu, ali su kasnije krenuli nešto teži dani.

Ispadanje od Danila Medvedeva u polufinalu Dubaija, a zatim i propuštanje Indijan Velsa i odustajanje od Majamija zbog pravila o zabrani ulaska nevakcinisanih stranaca u Sjedinjene Američke Države verovatno će Novaka koštati gubitka prvog mesta na ATP listi u bliskoj budućnosti.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Ipak, Srbin se sprema za sezonu na šljaci, a sada je dobio i fenomenalne vesti i to od svog brata Đorđa i njegove izabranice Saške Veselinov.

Naime, Đorđe i Saška uskoro će dobiti prinovu, a izabranica mlađeg Novakovog brata otkrila je kada će se to desiti i kako će se dete zvati.

Još nedelju dana i Angel Đoković će biti rođen - napisala je Saška na Instagramu, a u razgovoru za "Hello" otkrila je kakav je Đorđe partner:

Foto: printscreen/instagram

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

 

- Đole me na svaki mogući način usrećuje i ništa mu nije teško da uradi za mene. Zaista mi je u potpunosti posvećen i zahvalna sam što imam takvog partnera.

Dakle, u moru loših vesti koje je porodica Đoković dobila u poslednje vreme, pre svega iz Sjedinjenih Američkih Država, ovo su najlepše moguće informacije. Novak, Đorđe, Saška, ali i ostali imaće razloga da slave!

BONUS VIDEO