DUCI, DUCI, ŠTA JOJ TO RADIŠ? Vrela crnka OPSEDNUTA Vlahovićem: Slika se POLUGOLA, obožava Juventus i Srbe! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 11.03.2023 | 09:32


Ne propušta priliku da se pohvali fotografijama na Instagramu.

Foto: Printscreen/Instagram/𝗘𝗹𝗶𝘀𝗮 𝗖𝗵𝗶𝗮𝗿𝗮
DUCI, DUCI, ŠTA JOJ TO RADIŠ? Vrela crnka OPSEDNUTA Vlahovićem: Slika se POLUGOLA, obožava Juventus i Srbe! (FOTO GALERIJA)

Juventus se kao klub suočava sa novom velikom krizom, ali sami igrači mogu da uživaju.

Oduzeto je 15 bodova "staroj dami" koja je posle toga pala na tabeli i trenutno nema puno šansi da preko Serije A izbori Ligu šampiona.

Pokušaće to Vlahović, Kostić i ekipa da urade osvajanjem Lige Evrope gde za sada beleže dobre rezultate i savladali su Frajburg sa 1:0 u prvom meču osmine finala. Motiv više svakako će imati i u atraktivnoj crnki, Elisi Kjari, koja prati klub, ali i igrače na svakom koraku.

Kjara je opsednuta Vlahovićem, pa najviše fotografija na njenom profilu možete videti upravo u dresu srpskog napadača. POGLEDAJ GALERIJU

 

Ipak, dokazala je da voli i Filipa Kostića, ali i Sergeja Milinković-Savića te je, na neki način, pokušala i njega da ubedi da pređe u Juve tako što se fotografisala sa dresom torinskog kluba na kom je bilo prezime veziste Lacija i broj 21.

Posle jednog susreta sa Vlahovićem, Elisa Kjara je istakla:

- Danas sam i ja mogla da ga vidim. Bio je veoma ljubazan i pristojan prema svima i tom prilikom mi je dao dres sa potpisanim autogramom na njemu. Čuvaću ga sa velikom pažnjom.

Na Instagramu Elisu prati 71,8 hiljada ljudi, a na njenom profilu uglavnom možete videti fotografije u dresu Juventusa, ali i slike sa fudbalerima torinske "stare dame".

BONUS VIDEO