VIDEO ŽENU SA DRUGIM I POLUDEO: Mauro Ikardi potpuno van sebe, zbog Vande umalo završio u zatvoru! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 23.10.2022 | 09:12


"Španska sapunica" Maura i Vande Ikardi se nastavlja i popunjava stranice svetskih medija.

Foto: Instagram printscreen/wanda_nara
VIDEO ŽENU SA DRUGIM I POLUDEO: Mauro Ikardi potpuno van sebe, zbog Vande umalo završio u zatvoru! (VIDEO)

Nedeljama unazad traje saga o konačnom razvodu verovatno medijski najispraćenijeg para Maura i Vande Ikardi.

Nedavno je Vanda objavila da je definitivno došao kraj ljubavi sa argentinskim fudbalerom i našla se u zagrljaju poznatog pevača L-Ganta. Kao dokaz nove ljubavi objavila je i video na kojem je potpuno naga, pa ne čudi da se broj pregleda navedenog klipa meri milionima. POGLEDAJ GALERIJU

 

Navedeno je izazvalo veliki bez kod fudbalera Galatasaraja koji je odmah napustio Istanbul i uputio se ka Argentini kako bi se lično uverio u ono što njegova i dalje zakonita supruga radi.

Po dolasku ispred hotela, obezbeđenje ga nije pustilo da u njega uđe što je izazvalo veliki bes fudbalera što se može videti i na snimku koji objavljuju argentinski mediji.

 

 

O navedenom događaju opširno izveštavaju i tabloidi u ovoj južnoameričkoj državi:

- Na dan kada je Mauro stigao u Argentinu, objašnjeno mu da mu je zabranjen ulaz u hotel, ali je on svejedno otišao. Vanda je zatražila da u slučaju njegovog dolaska bude obaveštena pre nego što ga puste u hotel.

Kako se saznaje petoro dece koliko Vanda i Mauro Ikardi imaju, trenutno se nalaze u Istanbulu što dodatno predstavlja problem argentinskom fudbaleru, jer zbog brige o njima ne može u potpunosti da se posveti profesionalnim obavezama.

 

BONUS VIDEO: