NAJMLAĐI ĐOKOVIĆ SE ŽENI! Đorđe zaprosio devojku Sašku na romantičnom mestu (FOTO)


IZVOR: Republika - 27.08.2022 | 07:12


Direktor Serbia opena staje na ludi kamen.

Foto: instagram.com/saskaveselinov
NAJMLAĐI ĐOKOVIĆ SE ŽENI! Đorđe zaprosio devojku Sašku na romantičnom mestu (FOTO)

Đorđe Đoković, direktor Serbia opena i rođeni brat Novaka Đokovića zaprosio je devojku Sašku Veselinov posle godinu dana veze i to na romantičnom mestu.

Zanimljivo, Đorđe je kleknuo na koleno i izvadio prsten, a zanošna plavuša napisala je "Tamo, uvek i svugde je moj odgovor DA".

Foto: instagram.com/saskaveselinov

Zagrljaj Saške Veselinov i Đorđa Đokovića

Najmlađi Đoković bio je sa Saškom u šetnji, a na Kalemegdanu je sa leđa zagrlio svoju izabranicu, usledio je Đoletov potez i još kratko gospođica Veselinov rekla je "da" i pala budućem suprugu u zagrljaj.

Saška je nedavno otvoreno pričala o životu, upoznavanju s Đorđem, te priznala da su uzeli novi stan i iz njenog se preselili u novi.

Foto: instagram.com/saskaveselinov

Đorđe Đoković i Saška Veselinov

- To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: "Ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako - rekla je Saška i dodala:

- Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću. I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj.

BONUS VIDEO