Pukla tikva: Vanda otputovala u Argentinu i najavila razvod! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 04.08.2022 | 07:39


Da li je ovime stavljena definitivna tačka na brak?

Foto: Instagram/wanda_nara
Pukla tikva: Vanda otputovala u Argentinu i najavila razvod! (FOTO GALERIJA)

Svakodnevno supruga argentinskog fudbalera Maura Ikardija oduševljava mušku populaciju svojim provokativnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. Usled toga Vanda Ikardi je postala jedna od najpraćenijih ličnosti na društvenoj mreži Instagram sa gotovo 14 miliona pratilaca.

Ovoga puta dotična se u centru medijske pažnje našla ne zbog svoje lepote, već zbog izjave da je očigledno braku nje i fudbalera PSŽ-a došao kraj.

Vanda se trenutno nalazi u argentinskoj prestonici, a u poruci koju je uputila svojoj prijateljici, a do koje su novinari iz ove južnoiameričke zemlje došli, fatalna plavuša je izjavila:

- Karmen, došla sam u Argentinu kako bih dovršila stvari oko razvoda sa Maurom. Ostaću nekoliko dana i onda se vraćam nazad kako bih ti dala sve što ti je potrebno. Ne mogu ovo više da podnesem i tražila sam razvod od Maura.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Vanda i Mauro su u braku već osam godina. Imaju dvoje dece, a njiuhov brak je i ranije prolazio kroz velike krize. Tokom prethodne godine već se polemisalo o navodnom razvodu pošto je Vanda saznale za preljubu svog supruga.

Da u celokupnoj priči ima istine, govori podatak da je Vanda na društvenom mreži Instagram već obrisala prezime Ikardi i sada je vratila devojačko prezime Nara.

Foto: Twitter.com/wanda_nara

Vanda Nara - Instagram profil

 

BONUS VIDEO: