Upoznao ih je Novak Đoković, ali njihova veza nije dugo potrajala: Bivši dečko Ane Ivanović danas je enormno bogat! (FOTO)


IZVOR: Republika - 19.06.2022 | 08:46


Jedna od najboljih srpskih teniserki, životnu sreću ipak je pronašla na drugoj strani.

Foto: Starsport
Upoznao ih je Novak Đoković, ali njihova veza nije dugo potrajala: Bivši dečko Ane Ivanović danas je enormno bogat! (FOTO)

Tokom kopletne profesionalne teniske karijere, Ana Ivanović je uspešno skrivala svoj ljubavni život. Danas je jedna od najboljih srpskih teniserki u srećnom braku sa nekadašnjim nemačkim fudbalskim reprezentativcem Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim ima dvoje dece, ali je na videlo isplivala i njena nekadašnja romansa sa teniskim kolegom.

Foto: instagram.com/anaivanovic

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

 

Upoznali su se zahvaljujući Novaku Đokoviću, tokom 2013. godine bili su u emotivnoj vezi. Zajedno su snimljeni u Malibuu, ali nakon nekoliko meseci došlo je do raskida. 

Nekadašnji izabranik Aninog srca, Marko Stilitano danas je enormno bogat. Poseduje firmu koja se bavi izgradnjom jahti, aviona i vozova i koja ima svoja predstavništva u preko 25 zemalja sveta, prenosi "Alo".

 

 

Rođeni Britanac, Stilitano nekada se bavio i tenisom, ali nikada nije ostvario zapaženije rezultate u ovom sportu, kao i značajniji napredak na ATP listi, ali je svakako stekao poznanstva koja su mu kasnije pomogla i tokom bavljenja privatnim biznisom, a treba napomenuti i da potiče iz imućne porodice.

 

 

Sve navedeno ipak mu nije pomoglo da pored sebe zadrži i sigurno najlepšu srpsku teniserku.

 

BONUS VIDEO: