TOTI U CENTRU SKANDALA! Očima ne veruje šta je njegova žena uradila - vrela lezbo akcija! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 20.02.2022 | 05:40


Vrele scene Totijeve supruge Ilari Blazi (40) raspalile su maštu muškom rodu! Naime, lepša polovina legendarnog Frančeska Totija (45) šokirala je javnost lezbo-poljupcem u televizijskoj emisiji "Mikele impossible".

Foto: Tanjug/AP
TOTI U CENTRU SKANDALA! Očima ne veruje šta je njegova žena uradila - vrela lezbo akcija! (VIDEO)

Lepo lice italijanskih televizija koje je svojevremeno vodilo nekoliko rijaliti-programa, čak i Sanremo, u centru je pažnje zbog vatrene akcije uživo. Atraktivna supruga bivšeg kapitena Rome, gostujući u jednoj emisiji, odigrala je tango s voditeljkom tog programa Mikele Hunziker, a na kraju plesa je strasno poljubila. Ovaj potez iznenadio je sve u publici, ali i samu voditeljku, koja je inače dobra prijateljica Ilari.

Ilari Blazi strasno poljubila voditeljku Mikele Hunziker u emisiji nakon što su plesale tango na sceni

- Jesi li luda, šta to radiš - pitala je voditeljka zbunjeno.

Iako je u početku delovalo da je Mikele ljuta na prijateljicu, zbog čega je Ilari morala da pobegne sa scene, to ipak nije bio slučaj. Voditeljka se samo nasmejala i program se nastavio. Potez Totijeve supruge sve je iznenadio, posebno jer je i sam fudbaler u nekoliko navrata istakao da njegova lepša polovina nema mnogo želje za seksom.

 

 

- Uvek sam za opciju da preuzmem inicijativu u krevetu. Želim seks svaki dan po ceo dan, uživam u tome. Međutim, moja žena se stalno žali na glavobolju. Kada se sve zbroji, imamo seks tri puta nedeljno. To i nije tako loše, ali ja bih mogao i više - objasnio je Toti.

Ilari i Frančesko su u braku od 2005. i imaju dve ćerke Isabelu i Šanel, kao i sina Kristijana.

BONUS VIDEO: