Pitajte ga koliko je sati: MARADONA SA DVA SATA NA CEREMONIJI ŽREBA ZA MUNDIJAL


IZVOR: Republika - 01.12.2017 | 22:17


Tokom današnje ceremonije žreba svi su pratili ko će se sa kim sastati u grupama Mundijala 2018. godine, pa se nekako zaobišao neobičan stajling argentinske legende Dijega Armanda Maradone. Nije u pitanju ni njegovo crno odelo sa velikom žutom leptir-mašnom, već činjenica da je nosio dva ručna sata, po jedan na svakoj ruci.

Foto: Tanjug/AP

Argentinac želi da u svakom trenutku zna koliko je sati u domovini

Dijego Armando Maradona je istinska fudbalska ikona. Slavni Argentinac pojavio se na žrebu Svetskog prvenstva 2018. u Rusiji u odelu s ogromnom žutom mašnom, a nosio je dva ručna sata - na svakom zglobu po jedan.

Fanovi argentinske legende na "Fejsbuku" komentarisali su kako se previše sredio za žreb, a dva sata na njegovim rukama opravdavaju činjenicom da je on jednostavno takav - ekscentričan lik koji uvek na sebi ima dva sata.

Ipak, puno se logičnijim čini objašnjenje da je Argentinac jedan sat postavio na vremensku zonu Rusije, a drugi na vremensku zonu u kojoj se nalazi Argentina. Maradona nosi dva ručna sata kada je na putovanju još od mlađih dana kako bi uvek znao koliko je sati kod kuće.