ZVEZDA RAZNELA PARTIZAN "PETARDOM" U JOŠ JEDNOM DERBIJU! Pogledajte o KOM sportu je reč!


IZVOR: Republika/ L. M. - 18.03.2024 | 09:54


Nova pobeda na nešto drugačijem terenu.

Foto: instagram.com
ZVEZDA RAZNELA PARTIZAN "PETARDOM" U JOŠ JEDNOM DERBIJU! Pogledajte o KOM sportu je reč!

Futsal klub Partizan ostao je ubedljivo poražen u večitom derbiju sa Crvenom zvezdom, s obzirom da su crno-beli bili prinuđeni da čak pet puta vade loptu iz sopstvene mreže. Taođe, nisu uspeli da postignu nijedan pogodak, te je konačan rezultat bio 0:5. 

Dokaz dominacije crveno-belih je činjenica da su već na poluvremenu imali veoma velikih 4:0 u svoju korist. Ipak, spustili su tempo u drugom delu, čime pritom nisu ni u jednom trenutku ugrozili svoju pobedu. 

 

 

Golove za Zvezdu postigli su Srđan Brkić, Vladimir Popović, Tigran Goranović, Nikola Divac i Denis Inajetović. 

Pobedom, crveno-beli su na krilima prekaljenih stručnjaka Vukosavljevića i Grahovca, te izvanrednog kapitena Nikole Vasiljevića, osigurali sebi prolazak u viši rang takmičenja. Takođe, u igri Zvezde se kontinuirano ističu Goranović i Inajetović, a njihov doprinos je golgeterski bio sveprisutan i na ovom meču. 

Posle meča oglasio se i predsednik KMF Crvena zvezda, Branislav Borojević.

- Ovo je mi je prva sezona u klubu sa mojim timom i već smo napravili veliki uspeh. Obezbeđen je ulazak u viši rang. Sada ćemo kako dolikuje da proslavimo pobedu u večitom derbiju, a odmah posle toga, spremamo se za nove izazove. Crvenoj zvezdi je mesto među najjačim futsal timovima u zemlji i to je naš cilj - istakao je Borojević. 

Karakteristična je bila velika poseta na duelu, na koju su iz crveno-belog tabora prizivali još pre početka utakmice. Na kraju im se želja ostvarila, tako da su Zvezdini fudbaleri mogli uz veliki vetar u leđa da istrče do ubedljive i sigurne pobede. 

Upravo tim podom, klub se zahvalio svim prisutnima na meču. 

 

 

- Publika koja je u velikom broju ispunila dvoranu mogla je da uživa u odličnom futsalu. Ovom pobedom bliži smo osvajanju titule i povratku našeg kluba na mesto koje nam i pripada - stoji ispisano na zvaničnom "Instagram" profilu kluba. 

Zvezda je ovom pobedom osigurala prvo mesto na tabeli Treće futsal lige Beograda. Crveno-beli sada imaju ukupno 32 poena, i neporaženi su ovogodišnjem izdanju takmičenja sa 10 trijumfa i tek dva nerešena. Prvi pratilac im je Student sa devet bodova manje. Njihov najljući rival nalazi se tek na šestom mestu sa samo 13 bodova kraj svog imena.

 

 

BONUS VIDEO