KARIJERA MU JE BILA UGROŽENA! Stigle OHRABRUJUĆE vesti za reprezentativca Srbije!


IZVOR: Republika/D.O. - 21.02.2024 | 15:41


Ipak ga uskoro možemo očekivati na terenu.

Foto: Starsport
KARIJERA MU JE BILA UGROŽENA! Stigle OHRABRUJUĆE vesti za reprezentativca Srbije!

Po mnogima jedan od najvećih talenata srpskog rukometa, Stefan Dodić, nedavno je zabrinuo celokupnu sportsku javnost svojim zdravstvenim problemom. Naime, tridesetogodišnji srednji bek izgubio je čak 30% mišićne mase, što je izazvalo opravdanu zabrinutost među ljubiteljima ovog sporta.

Trener Vojvodine, Boris Rojević, nedavno je obavestio javnost o zdravstvenom problemu Dodića, nagoveštavajući moguće komplikacije u vezi sa njegovom karijerom. Međutim, direktor Novosađana Darko Jevtić, dao je nešto optimističniji ton, ističući da se mladi rukometaš očekuje na terenu u roku od 15 do 20 dana.

Foto: Starsport

Stefan Dodić

Stefan Dodić, rođen u Vranju, već sa svega 20 godina, stekao je reputaciju jednog od najtalentovanijih srednjih bekova sveta. Njegova rukometna karijera obuhvata angažmane u renomiranim klubovima poput Metalurga iz Skoplja, Aerodroma, Ohrida, Vardara, Vive Kilcea, Zagreba i slovenačkog Celja. Posebno impresivan podatak je taj da je postao najmlađi strelac u istoriji Lige šampiona.

Svoj talenat i kvalitet potvrdio je i u juniorskoj reprezentaciji Srbije, osvojivši zlato na Evropskom prvenstvu u Portugalu 2022. godine, gde je takođe bio proglašen za najkorisnijeg igrača takmičenja. S obzirom na svoj izuzetan talenat i postignute uspehe, očekuje se da će Dodić biti predvodnik srpskog rukometa u narednih desetak godina.

BONUS VIDEO