MARKO VULETA OBRISAO ZAJEDNIČKE FOTKE SA IVANOM ŠPANOVIĆ! Evo šta je PORUČIO!


IZVOR: Republika - 22.12.2023 | 21:27


Ivanin bivši oglasio se iz dalekog Dubaija.

Foto: Starsport
MARKO VULETA OBRISAO ZAJEDNIČKE FOTKE SA IVANOM ŠPANOVIĆ! Evo šta je PORUČIO!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović i fitnes instruktor Marko Vuleta razveli su se posle nešto više od dve godine braka.

Ivana je u izjavi za medije poručila da je razov težak period za nju i njenog bivšeg i da su njihovi putevi krenuli različitim pravcima.

Španovićka je u međuvremenu objavila video gde se vidi kako vredno trenira za narednu sezonu u kojoj je očekuje puno takmičenja i borbi za medalje.

Takođe je komentarisala i objavu Bogdana Bogdanovića, što je mnoge bacilo u rebus.

Za to vreme, Marko Vuleta se preselio u Ujedinjene Arapske Emirate, gde je počeo da radi. Sada se oglasio iz Dubaija i pokazao da uživa u lepo vremenu, suncu i plažama.

Foto: printscreen/instagram

Marko Vuleta

Marko se slikao u liftu i poručio:

- Odrađen posao i trening, vikend može da počne! - oglasio se Marko Vuleta.

Podsetimo, on i Ivana venčali su se u septembru pre dve godine, na ranču u Umčarima nadomak Beograda u bajkovitom ambijentu.

Ipak, pre nekoliko dana pojavila se informacija da je njihovoj ljubavi došao kraj, kao i da se razvode, što je najbolja srpska atletičarka potvrdila promenom prezimena na društvenim mrežama i vratila devojačko Španović.

Oni mesecima unazad na svoje profile na društvenim mrežama nisu postavljali zajedničke fotografije, čime je samo potvrđeno da se par razvodi.

BONUS VIDEO