SJAJAN GEST NA TAŠMAJDANU! VK TAŠ ugostio decu sa Kosova i Metohije!


IZVOR: Republika - 09.11.2023 | 17:08


Legendarni reprezentativac Nikola Rađen bio domaćin mališanima iz južne srpske pokrajine.

Foto: Republika.rs
SJAJAN GEST NA TAŠMAJDANU! VK TAŠ ugostio decu sa Kosova i Metohije!

Prelepa scena viđena je na bazenu "Tašmajdan" gde su mališani iz Štrpca bili gosti VK"Taš" u organizaciji proslavljenog srpskog reprezentativca Nikole Rađena.

Deca iz južne srpske pokrajine imala su priliku da odrade vaterpolo trening koji je držao bivši srpski reprezentativac, a na kraju su odigrali i jednu veoma zanimljivu utakmicu.

Foto: Republika.rs

 

Dečake sa Kosova i Metohije pozdravio je i Đorđe Milićević, ministar bez portfelja zadužen sa kordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije sa dijasporom i tom prilikom je istakao da je veoma srećan što je imao priliku da se angažuje u jednoj ovako lepoj akciji.

Mališani su pre dva dana bili i na utakmici Lige šampiona između Crvene zvezde i Lajpciga, a među njima je bio i Stefan Stojanović, momak koji je na Badnje veče ove godine ranjen u Štrpcu od strane Albanca koji je pucao iz auta u prolazu. Dvanaestogodišnji dečak je pokazao i zavidno znanje na golu, a možda u nekoj bliskoj budućnosti neko od ovih dečaka bude i naslednik Nikole Rađena koji je na kraju uručio zahvalnicu ministru Milićeviću.

Foto: Republika.rs

 

Bilo kako bilo, jedna lepa slika danas u "Hramu vaterpola", a nadamo se da će ovakvih događaja u budućnosti biti još više.

BONUS VIDEO