Veliki čovek i humanista Nikola Rađen: Bilo je predivno na Kosovu i Metohiju! Deca su mnogo naučila i oduševljena su Gračanicom! (VIDEO+FOTO)


IZVOR: Republika - 21.07.2022 | 15:45


Kapa dole za našeg bivšeg zlatnog reprezentativca.

Foto: AKADEMIJA TALENATA/NIKOLA RAĐEN
Veliki čovek i humanista Nikola Rađen: Bilo je predivno na Kosovu i Metohiju! Deca su mnogo naučila i oduševljena su Gračanicom! (VIDEO+FOTO)

Proslavljeni srpski vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen već godinama unazad posvećujue svoju pažnju najmlađima koje uči osnovama ovog trofejnog srpskog sporta.

Akademija talenata koju vodi Rađen otišla je na Kosovo i Metohiju gde je i odražala šestodnevni kamp.

O svemu tome govorio je i sam Rađen: POGLEDAJ GALERIJU

- Bilo je prelepo! Radili smo sa stotinama mališana sa Kosova i Metohije, radili smo sa decom od pet do 17 godina. Tih šest dana bili su prelepi! Neplivači su proplivali, plivači korigovali svoj stil, a vaterpolisti naučili osnovne pokrete ovog sporta i odigrali su zvaničnu utakmicu. Svi su dobili zahvalnice i diplome za uspešno odrađeni kamp. Zahvaljujući kancelarije za KiM Petra Petkovića i načelnika okruga Srđana Popovića uspeli smo da uspešno održimo kamp. Nadamo se da ćemo u budućnosti već tradicionalno da učestvujemo u Gračanici. Jako smo ponosni što smo bili na jugu naše pokrajine i uz posetu manastiru smo uneli malo lepih stvari u Gračanicu. Deca su na kraju bila prezadovoljna i jako smo ponosni na to- rekao je Rađen.

BONUS VIDEO: