Poveli i stali: Srbija poražena u Ligi nacija!


IZVOR: Republika - 09.06.2022 | 22:49


Odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je neuspeh u drugom kolu Lige nacija.

Foto: OSSRB
Poveli i stali: Srbija poražena u Ligi nacija!

Nakon trijumfa na startu takmičenja nad selekcijom Bugarske rezultatom 3:1, odbojkaši Srbije su poraženi identičnim rezultatom od nacionalne selekcije Francuske u okviru odbojkaške Lige nacija.

Srbija - Francuska 1:3 (25:21, 22:25, 23:25, 23:25)

Foto: OSSRB

Liga nacija: Srbija - Francuska

 

Izabranici Igora Kolakovića su sjajno odigrali protiv Francuza, koji su bili apsolutni favoriti u duelu sa podmlađenom reprezentacijom Srbije.

Foto: OSSRB

Liga nacija: Srbija - Francuska

 

Baš ta mladost je pokazala da se na nju mora računati u budućnosti. Odigrali su hrabro, borbeno, motivisano i pre svega kvalitetno, jer drugačije se ne može osvojiti set protiv Francuske. Imala je Srbija priliku da povede sa 2:1, da dođe do boda koji bi mnogo značio mladim odbojkašima, ali Francuska je u završnici pokazala zašto je u vrhu svetske odbojke. I kada se činilo da će Francuzi lako dobiti četvrti set, Srbija je zapretila u finišu, učinila završnicu ne samo uzbudljivom, već i kvalitetnom, ali su Francuzi bili bolji za tu jednu loptu.

Foto: OSSRB

Liga nacija: Srbija - Francuska

 

Reprezentacija Srbije će treću utakmicu u Kanadi odigrati u petak, 10. juna sa početkom od 11 časova po lokalnom, odnosno 17.00 časova po našem vremenu, stoji na zvaničnom sajtu Odbojkaškog saveza Srbije.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO: