Sportski savez Srbije nastavlja redovne aktivnosti obilaska teritorijalnih sportskih saveza!


IZVOR: Republika - 10.03.2022 | 11:41


Ovoga puta čelni ljudi Sportskog saveza Srbije posetili su Novi Bečej.

Foto: Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije nastavlja redovne aktivnosti obilaska teritorijalnih sportskih saveza!

Predsednik SSS, Davor Štefanek i generalni sekretar SSS, Goran Marinković razgovarali su sa predsednikom opštine Novi Bečej, Sašom Maksimovićem i predsednikom Sportskog saveza opštine Novi Bečej Daliborom Vučetićem o trenutnoj situaciji u sportu na lokalu, kao i o projektima koji se planiraju kako bi se sport podigao na viši nivo.

Foto: Sportski savez Srbije

Davor Štefanek, Sportski savez Srbije

 

Nakon sastanka posećena je i sportska hala koja je dobila nove stolice, parket, krov i novi semafor. Sportski savez Srbije podelio je i lopte i sportske rekvizite za svih pet osnovnih škola sa teritorije opštine, a domaćin je bila OŠ "Miloje Čiplić".

- Nastavljamo da promovišemo sport i zdrav način života. Ovim malim znakom pažnje u vidu sportskih rekvizita, nadamo se da ćemo poboljšati časove fizičkog u osnovnim školama u ovoj opštini. Želja nam je da se intenzivira komunikacija sa teritorijalnim sportskim savezom koji će se priključiti našim akcijama. Na sastanku je bilo razgovora o pokretanju za početak projekta besplatne rekreacije za žene "Budi zdrava - vežbaj sa nama" - istakao je predsednik SSS, Davor Štefanek. POGLEDAJ GALERIJU

 

 
$bp("Brid_10021", {"id":"23323","width":"16","height":"9","video":"970039"});

 

 

BONUS VIDEO: