SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Hrvati IZAZVALI TUČU pa ostali bez VAŽNOG IGRAČA pred meč sa Orlovima...


IZVOR: Republika - 13.01.2022 | 21:23


Francuska je savladala Hrvatsku rezultatom 27:22 u prvom kolu grupe C na startu Evropskog prvenstva!

Foto: AP
SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Hrvati IZAZVALI TUČU pa ostali bez VAŽNOG IGRAČA pred meč sa Orlovima...

"Trikolori" su od samog starta stekli osetnu prednost koju su održavali ceo tok meča, pa pitanje pobednika ni jednom nije dovedeno u pitanje.

Obe ekipe su u ovaj meč ušle bez najboljih pojedinaca zbog pozitivnih rezultata na koronavirus. Francuzi nisu mogli da računaju na Luku Karabatića, a popularni "kauboji" na verovatno najboljeg beka sveta Domagoja Duvnjaka.

Možda i ključan momenat utakmice desio se pri rezultatu 19-21. Dobio je Nikola Karabatić udarac u lice, nakon čega je usledilo koškanje između igrača dve ekipe koje je rezultiralo isključenjem dva hrvatska igrača.

Odmah zatim usledio je stravičan potez Davida Mandića koji je udario u glavu Maea. Nakon video analize sudije su hrvatskom igraču pokazale crveni i plavi karton. To znači da je automatski napustio utakmicu sa Francuzima, dok će komisija razmatrati i hoće li igrati protiv Srbije, jer je prekršaj bio i te kako grub.

 

 

Meč drugog kola grupe C na Evropskom prvenstvu između selekcija Srbije i Hrvatske na programu je 15. januara sa početkom od 20.30 časova!

BONUS VIDEO: